Πολιτική άποψη

Κώστας Τάσης

ΏΣΜΩΣΗ & ΑΝΑΘΕΏΡΗΣΗ ΑΞΙΩΝ

Προσωπικά πιστεύω ότι τόσο η Αριστερά όσο και η Δεξιά περιλαμβάνουν μέσα τους αξίες με ανθρωπισμό όσο και οικονομική οργάνωση που βοηθά κόσμο να ζει με αξιοπρέπεια. 
Πέρα όμως από τις αξίες υπάρχουν άλλες τόσες μαλακίες και στα δύο στρατόπεδα  που τα καθιστούν αντιπαθητικά και αρνητικά σε πολλές και μεγάλες κατηγορίες πολιτών 
Για να σας εξηγήσω τι σημαίνει ώσμωση θα πρέπει να γίνω κουραστικός. Γι'αυτό σας προτείνω να βάλετε την λέξη στην αναζήτηση του Google και να μάθετε. 
Η κοινωνική  ώσμωση μαζί με την αναθεώρηση αξιών είναι αυτά που χρειάζονται για να μπορέσει να έρθει στα ίσια της  η Ελληνική  κοινωνία  και να αποβάλλει όλα τα αρνητικά στοιχεία κοινώς λαμόγια και λαμογιές,  που μας καθορίζουν τις τύχες  εδώ και πολλά χρόνια. 
Μια πολύπλευρη ανάπτυξη με ανθρώπινο πρόσωπο,με συνύπαρξη ιδιωτικού κ Δημοσίου  τομέα σ όλα τα επίπεδα, η δημόσια ασφάλεια, η προστασία του περιβάλλοντος,  ο σεβασμός αλλά και η αγάπη και  ο έρωτας,η φιλανθρωπία και τόσα πολλά όμορφα που έχει η ζωή,είναι αρκετά να θεμελιώσουν μια δημοκρατική πολιτεία ευημερίας.
Πίνακας
Πίνακας " Ο Πολιτικός " Του Κώστα Τάση
Έμπνευση Αγαλματίδιο του Ανδρέα Παπανδρέου.
Pin It

                                   

 
 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

6977691471

E-MAIL

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  • Ιθώμης 34, 16561 Γλυφάδα
  • Βουτσαράς Ζίτσας, Ιωαννίνων 44003